Cautare Domenii

Este Numele Tau Disponibil?
Preturile vor suferi modificari de la o zi la alta
.org
16/an
.com
16/an
.net
16/an
.biz
16/an

99% Network Uptime Garantat

24x7 Support Online Garantat

30 Zile Bani Inapoi Garantat

Backup Zilnic Garantat

Termeni si conditii generale
S.C. NameHost S.R.L. ofera prin NameHost.ro servicii de gazduire web clientilor din Romania. Urmatorii termeni si conditii de utilizare sunt creati pentru a oferi cel mai inalt nivel de disponibilitate a serviciului.

Continut
Toate serviciile oferite de S.C. NameHost S.R.L. vor fi folosite doar in detrimentul legal. Transmisia, stocarea sau prezentarea oricarui material in dezacord cu legile Romaniei sau Uniunii Europene este interzisa.
Aceasta include dar nu este limitata la: material cu drept de copiere, material gasit de noi a fi amenintator sau obscen, material care pericliteaza siguranta nationala sau material protejat de alte legi. Clientul accepta sa asigure si sa sustina nevinovatia S.C. NameHost S.R.L. de la orice cerinte care ar putea surveni din cauza utilizariii malitioase a serviciilor oferite de catre client.

Exemple de continut gazduit interzis:
Software pentru IRC;
Software piratat;
Site-uri de hacking, programe sau arhive;
Site-uri warez;
Site-uri pentru adulti;
Servere de jocuri;
Distributia de fisiere audio sau orice alt material in care proprietarul contului nu detine drepturile de autor.

S.C. NameHost S.R.L. va fi singurul care decide daca continutul unui site incalca aceste reguli. Continutul care nu se conformeaza acestor reguli va fi inlaturat de pe contul clientului fara o informare in prealabil.
Gazduirea oricaror din aceste fisiere este considerata o violare a termenilor si conditiilor:

IRC - NU permitem operarea de servere IRC, Egg Drops, BNC, sau boti IRC de pe reteaua noastra. Fisiere cu referinte spre IRC sau orice asemanare sunt astfel interzise. De asemenea orice program care actioneaza ca si un server de IRC sau ofera functionalitati de chat care ruleaza procese in fundal este interzisa.
Proxiuri - Nu permitem utilizarea de servere proxy de nici un fel, fie pentru uz personal sau profesional. Fisiere cu referinte spre servere proxy sau orice asemanare sunt interzise.
Reclame prin E-mail: Trimiterea de volume mari de e-mail de orice fel nu este permisa de pe conturile shared S.C. NameHost S.R.L.
Spamarea, trimiterea de mesaje nesolicitate de pe orice server NameHost sau orice alt server localizat in reteaua NameHost este interzisa. NameHost va fi singurul care decide ce constituie o violare a acestei reguli. Asta include de asemenea software cu optiuni de Opt in/Opt out si mail care in mod direct sau indirect face referinta spre un domeniu gazduit pe servere NameHost
Folosirea de mailing list-uri neconfirmate. Inscrierea de adrese de mail in orice lista fara acordul proprietarului casutei postale este interzisa. Toate listele de mail folosite de clientii NameHost trebuie sa aiba inscrierea confirmata Mesajul care confirma inscrierea fiecarei casute postale trebuie sa fie pastrata pentru toata durata de existenta a listei de mail. Cumpararea/vanzarea de adrese de email de la/spre diferite terte parti pentru trimiterea de mail de pe/spre orice cont gazduit NameHost sau care face referire spre orice cont NameHost este interzisa
Promovarea, transmiterea, sau de altfel facerea disponibila a oricarui software. produs sau serviciu care este menit sa incalce acest document sau orice alt document al unui ISP, care include dar nu este limitat de trimiterea de UBE (Unsolicited Bulk Email), initierea de pinguri, flood-uri, bombardare cu mesaje email si atacuri de tip DDoS este interzisa
Colectarea adreselor de mail, sau orice alta colectare neautorizata a adreselor de mail fara notificarea in prealabil a proprietarului casutei postale este interzisa.
Operarea unui cont in numele, cu legatura la, sau revanzarea oricaror servicii catre persoane sau firme listate in in Registrul Spamhaus a operatiunilor cunoscute de spam ( Spamhaus Register of Known Spam Operations ( ROKSO ) ) prin baza de date de la www.spamhaus.org este interzisa.
Procese care ruleaza in Background - Dorim ca utilizatorii sa solicite permisiune inaintea lansarii unor procese persistente care ar putea cauza supraincarcarea serverului.
Shell-uri PHP - Folosirea si stocarea de shell-uri PHP sau orice alta asemanare cu aceste scripturi este interzisa .
Scanare de Porturi - Nu permitem scanarea porturilor de pe serverele si reteaua noastra.

Abuz de Server - Orice incercare de a submina sau provoca pagube unui server NameHost sau unui client NameHost este interzisa, urmatoarele reguli includ dar nu limiteaza acest fapt:
autentificarea pe un server sau cont pe care nu sunteti autorizat sa il accesati
accesarea unor date sau luarea oricaror actiuni pentru a obtine servicii care nu sunt destinate utilizarii dumneavoastra
incercarea de a testa sau scana vulnerabilitatile unui sistem, subsistem sau retea
manipularea, spargerea, modificarea sau coruperea in orice fel a securitatii sau masurilor de autentificare fara autorizare prealabila
transmiterea de materiale care contin virusi, cai troieni, viermi, bombe de timp, cancelboti sau orice alte rutine de programare cu intentia de a provoca pagube, distrugeri, dereglari sau avarierea in orice fel a functionarii unui computer sau a sistemului de operare
amestecarea, interceptarea sau exproprierea oricarui sistem sau informatie
amestecarea cu serviciile oricarui utilizator, host sau retea incluzand fara limitare metode de supraincarcare, flood:, "bombardare de email", "prabusirea" oricarui sistem
Veti fi tinut raspunzator pentru toate actiunile contului dumneavoastra indiferent daca sunt realizate de dumneavoastra sau de altii
Toate subretele S.C. NameHost S.R.L. si toate serverele dedicate S.C. NameHost S.R.L. trebuie sa adere la aceste reguli

Operatii de mentenanta planificate si Intreruperea Serviciilor (Downtime)
NameHost se va folosi de metodele sale tehnice si comerciale pentru a oferi servicii functionale 24 de ore pe zi, 7 zile din saptamana. Clientii iau la cunostinta faptul ca temporar serviciile pot fi inaccesibile sau inoperabile din varii motive, incluzand procedurile de mentenanta periodice sau upgrade-uri ("Operatii de mentenanta planificate"); sau functionarea necorespunzatoare a serviciilor si cauze care nu se afla sub controlul NameHost sau care nu pot fi prevazute de catre NameHost, incluzand intreruperea telecomunicatiilor sau a liniilor de transmisie digitala, atacurile asupra retelelor, congestionarea retelei sau alte avarii. NameHost va instiinta clientii cu cel putin 48 ore inaintea efectuarii operatiunilor de mentenanta si va folosi toate mijloacele tehnice si comerciale pentru a minimaliza aceste intreruperi, inacesibilitati sau inoperabilitati ale serverelor sale. NameHost nu are nici o responsabilitate pentru intreruperile cauzate de actiunile unui utilizator.

Returnarea banilor
Returnarea banilor se va face doar pentru lunile intregi. Din suma de returnat se va scadea pretul serviciilor oferite gratuit la inscrierea in serviciile NameHost.
Orice incalcare a acestor termeni si conditii va rezulta in blocarea returnarii banilor catre client

Limitarea folosirii resurselor.
Orice cont care va consuma mai mult de 50% din procesor sau memorie poate fi suspendat fara notificare in prealabil in vederea gasirii unei solutii convenabile pentru client si "NameHost" a gazduirii in continuare a serviciilor aferente.
Gazduirea sistemelor de administrare a continutului (CMS) destinate cometului online precum OScommerce, OpenCart, PrestaShop, PortalShop, ZenCart, Magento, este permisa doar in cadrul planurilor de gazduire Business si SEO.
Orice cont care utilizeaza conexiunea in mod excesiv poate fi suspendat fara notificare in prealabil in vederea gasirii unei solutii convenabile pentru client si ''NameHost'' a gazduirii in continuare a serviciilor aferente.
Procese de fundal. Rularea neautorizata a proceselor de fundal poate duce la suspendarea/terminarea contului. ''NameHost'' isi rezerva dreptul de a face aceste actiuni la discretia sa.

Crearea contului, Terminarea si Facturarea:
Contul va fi facturat in ziua in care comanda este procesata, indiferent de data in care se afla. Contul nu va fi facturat iar pana la urmatoarea reinnoire a serviciului aferent.
Suspendarea conturilor neachitate: Conturile vor fi suspendate daca plata nu este receptionata in 14 zile de la emiterea facturii.
Stergerea conturilor neachitate: Conturile vor fi sterse daca plata nu este receptionata in 30 de zile de la emiterea facturii. Toate datele aferente contului vor fi de asemenea sterse.
Procedura de anulare: Dovezi valide pentru dovedirea proprietatii asupra contului sunt necesare anularii/stergerii unui cont. Asta include dar nu este limitata la, informatia de facturare cum ar fi data facturarii, parola de la contul de client. Informatia nesecurizata cum ar fi adresa de mail de contact sau adresa de facturare nu este acceptata ca si o dovada.

Backup
Este obligatia clientului sa se asigure ca are backup la informatiile sale. NameHost nu este responsabila pentru pierderea de date cauzate de software ale tertelor parti care nu este intretinut de NameHost (cPanel/Plesk nu sunt asociate cu NameHost ) . De asemenea, NameHost nu este responsabil pentru modificari dezastruoase facute de catre administratorii conturilor in ceea ce priveste aplicatiile care ruleaza de pe acestea, aici fiind incluse atat paginile web, scripturile , bazele de date precum si casutele postale impreuna cu continutul acestora.

Limitarea pagubelor
Recuperarea pagubelor de la NameHost nu poate sa depaseasca suma totala receptionata pentru cont.

General
Prezentul document poate fi schimbat fara o notificare in prealabil
Acesti Termeni si Conditii reprezinta un contract intre NameHost si client
Prin deschiderea unui cont clientul este de acord cu cele mentionate mai sus
Orice fapt neprezentat in acest document este deschis interpretarii si schimbarii de catre NameHost fara vreo notificare in prealabil.
Toate preturile exceptie facand garantia returnarii baniilor in 30 de zile sunt nerefundabile si nu sunt negociabile.

Garantia returnarii banilor in 30 de zile nu se aplica domeniilor si certificatelor SSL.
Orice incalcare a acestui document poate rezulta in stergerea contului. NameHost isi rezerva dreptul de a sterge orice cont fara o notificare in prealabil.
Ne rezervam dreptul de a sterge orice cont cu un preaviz de 15 zile.Top
S.C. NameHost S.R.L. | © Copyright 2013-2021 | Toate drepturile rezervate | ANPC