Cautare Domenii

Este Numele Tau Disponibil?
Preturile vor suferi modificari de la o zi la alta
.org
16/an
.com
16/an
.net
16/an
.biz
16/an

99% Network Uptime Garantat

24x7 Support Online Garantat

30 Zile Bani Inapoi Garantat

Backup Zilnic Garantat

Politica de Confidentialitate | NameHost.ro

Politica de confidenţialitate

NameHost respectă confidenţialitatea informaţiilor privind clienţii săi şi am elaborat o serie de politici şi proceduri privind protejarea acestor informaţii.

Politicile şi procedurile de gestionare a informaţiilor privind clienţii NameHost ţin cont de faptul că tehnologiile Internet evoluează, iar metodele de dezvoltare a afacerilor pe Internet sunt in stransă legatură cu aceste tehnologii. Ca urmare, aceste politici şi proceduri pot fi modificate oricand.

1. Ce fel de informaţii colectează NameHost ?

Pentru prestarea serviciilor de găzduire web, NameHost colectează, stochează si utilizează informaţii care pot fi privite ca private. Unele dintre aceste informaţii - precum numele clientului (firmă), adresă, numărul de telefon, cont bancar, etc. - sunt furnizate de clienţi pentru stabilirea unei relaţii bazate pe un cadru legal, respectiv pentru facturare. Alte informaţii - starea contului, serviciul oferit, log-uri - sunt create şi menţinute de NameHost pentru desfăşurarea normală a activităţii.NameHost poate utiliza cookie-uri pentru stocarea de informaţii in computerul clientului.

Refuzul de a ne furniza aceste date determină imposibilitatea desfaşurării unei colaborări intre NameHost (NameHost SRL) şi dvs.

In cazul persoanelor fizice, conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată catre Dep. Vanzări, la adresa de corespondenţă disponibilă in pagina Contact.

2. Securitatea datelor

NameHost va proteja confidenţialitatea informaţiilor privind clienţii săi, conturile acestora, precum şi a comunicaţiilor personale in limita tehnologiilor, a echipamentelor existente şi a resurselor de care dispune NameHost şi in conformitate cu legile existente, cu interesele NameHost, ale partenerilor NameHost, ale angajaţilor şi ale clienţilor NameHost conform legislaţiei romane in vigoare.

3. Cum sunt utilizate informaţiile furnizate de către clienţi?

NameHost nu va vinde, inchiria sau oferi cu titlu gratuit informaţii privind clienţii săi unor terţe părţi. In cazurile prevăzute de lege, NameHost poate furniza aceste informaţii autorităţilor. NameHost işi rezervă dreptul de a utiliza aceste informaţii pentru inştiinţarea clienţilor săi in legătura cu produse şi servicii noi, upgrade-uri in cadrul reţelei, etc.

4. Modificarea informaţiilor privind clienţii

Clienţii pot modifica aceste informatii trimiţand o cerere către Departamentul Vanzări.

5. Se respectă confidenţialitatea informaţiilor pe siturile către care NameHost oferă linkuri?

NameHost poate furniza linkuri către situri partenere sau alte situri. Aceste situri pot avea politici privind confidenţialitatea datelor diferite de cea impusă de Namehost. NameHost nu işi asumă nici o responsabilitate in ceea ce priveşte politica de confidenţialitate a acestor situri. 

 

NameHost nu va cenzura, bloca sau monitoriza informaţiile transmise dinspre/spre siturile clienţilor săi, cu excepţia cazurilor in care clientul a incălcat Termenii de utilizare.Top
S.C. NameHost S.R.L. | © Copyright 2013-2021 | Toate drepturile rezervate | ANPC